Schoon voor het milieu
Schoon voor het milieu

Damwandreiniging tot in de groeven van uw portiek

Heldere ramen verdienen een schone omlijsting. Glazenwassers- en schoonmaakbedrijf The Clean Window reinigt daarom meer dan uw ruiten. Vraag de schoonmaker ook voor dakgootreiniging, gevelreiniging en zelfs interieurverzorging.

Een schoon raam om in te lijsten

We reinigen niet alleen uw ramen, maar ook de omlijsting in bijvoorbeeld hout, kunststof en aluminium. Daarnaast reinigen we ook uw damwanden, gevel en interieur. We beschikken hiervoor over eigen materiaal zoals hoogwerkers en reinigingsapparatuur.

Volgens milieuvoorwaarden

The Clean Window werkt vakkundig en milieuvriendelijk met het beste materiaal. Daarom kiezen we onze producten en reinigingsmiddelen ook met het oog op duurzaamheid en de groenfactor. Naast het reinigen van uw damwand of Trespa gevelbekleding onderhouden wij ook uw portiek.

Zonder risico

Om u een professioneel te adviseren, maken wij indien nodig een gedetailleerd risico-inventarisatieplan. Hierin staat onder meer hoeveel tijd uw klus in beslag gaat nemen en welke hulpmiddelen we hiervoor gaan gebruiken. We werken hierbij strikt volgens alle veiligheidsvoorschriften en overheidsnormen.

Damwandreiniging Ridderwerk
Telescoopbewassing of de hoogte in?
Telescoopbewassing of de hoogte in?