Wij stoppen pas als u tevreden bent

De glazenwasser voor kraakheldere en streeploze ramen in Ridderkerk

Zelfs de ramen van de bovenste etage zijn streeploos schoon onder de loep. Glazenwassers- en schoonmaakbedrijf The Clean Window uit Ridderkerk springt al 20 jaar hoog en laag voor glasbewassing en reiniging van kantoren, bedrijfspanden en Verenigingen van Eigenaren in heel Nederland.

Telescoopbewassing en hoogwerkerverhuur

Uw ramen worden brandschoon met telescoopbewassing. The Clean Window is in het bezit van een telewash-systeem tot 15 meter hoog, waarbij we altijd gecertificeerd personeel leveren. Hoe doen we dat dan met de hoogste toren? De ramen van uw hoge pand krijgen we schoon door middel van onze eigen hoogwerker. Naast het wassen van uw ramen, zorgen we ervoor dat het houtwerk er ook weer piekfijn uitziet. Hierdoor krijgt u een pand dat van veraf én van dichtbij schoon oogt.

glazenwassing dak

Spic en span

De glazenwassers van The Clean Window uit Ridderkerk laten de werkplek altijd net zo netjes achter als we hem aantreffen. Zo harken wij uw tuin aan en vegen het eventuele zand van de stoep. 

glazenwassen op grote hoogte

Geen gedoe

The Clean Window is toegankelijk, laagdrempelig, snel en professioneel. U heeft altijd te maken met één aanspreekpunt. Voor grotere projecten huurt The Clean Window vaste ZZP’ers in.

glazenwassen berdrijfsband

Op de hoogte

We geven u graag advies over de schoonmaak van uw pand, glasbewassing en de keuze van een hoogwerker bij klussen die te hoog zijn voor telescoopbewassing. The Clean Window is gevestigd in Ridderkerk, maar maakt schoon in heel Nederland.

Telescoopbewassing of de hoogte in?

Wilt u streeploze ramen, ook op de hoogste verdieping? Neem contact op met The Clean Window voor gecertificeerde glazenwassers uit Ridderkerk.

The Clean Window
IJsselstraat 36 
2987 CZ Ridderkerk 

T: 06 - 55 77 09 42

E: info@thecleanwindow.nl

Kvk: 24262844

Privacy

Openingstijden

Maandag 07:00 - 19:00

Dinsdag 07:00 - 19:00

Woensdag 07:00 - 19:00

Donderdag 07:00 - 19:00

Vrijdag 07:00 - 19:00

Zaterdag 07:00 - 19:00

Streeploze ramen met The Clean Window telescoopbewassing.